Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προαποφασισμένη η πρώτη θέση»

Η Καλλιέα τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση για όσα έγιναν στην 4η αγωνιστική των Play off της Football League. Εδώ η κόκκινη κάρτα που είδε ο Μουσταφίδης στην προηγούμενη αγωνιστική και την αναμέτρηση Πλατανιάς - Καλλιθέα. Η Καλλιέα τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση για όσα έγιναν στην 4η αγωνιστική των Play off της Football League. Εδώ η κόκκινη κάρτα που είδε ο Μουσταφίδης στην προηγούμενη αγωνιστική και την αναμέτρηση Πλατανιάς - Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα έβγαλε ανακοίνωση για όσα έγιναν στα ματς της 4ης αγωνιστικής των play off.

Για διαιτητές που έγιναν πρωταγωνιστές στην πιο κρίσιμη αγωνιστική της διαδικασίας των play off μιλά η ανακοίνωση της Καλλιθέας που βγήκε πριν από λίγο για να δώσει την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας για όσα έγιναν στο ματς με την Καλλονή, αλλά και αυτό του Πλατανιά με την Παναχαϊκή.

H ανακοίνωση της Καλλιθέας:

"Όταν στην πιο κρίσιμη αγωνιστική των Play off, οι διαιτητές γίνονται πρωταγωνιστές και με τις αποφάσεις τους καθορίζουν τα αποτελέσματα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερος σχολιασμός. Η φίλαθλη Ελλάδα διαπίστωσε σήμερα ότι οι διαιτητικές αποφάσεις επιβεβαιώνουν – δυστυχώς – τις φήμες που θέλουν η πρώτη θέση να έχει προαποφασιστεί. Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ περιμένει τις αποφάσεις των αρμοδίων και επιφυλάσσεται να προχωρήσει σε αναλυτική ανακοίνωση για όσα συνέβησαν σήμερα στην Μυτιλήνη σε βάρος της ομάδας μας".

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2012 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep