«Ξεχάστε ό,τι ξέρατε»

Πηγή φωτ.: artagoal.gr Πηγή φωτ.: artagoal.gr

«Καμπανάκι» του Νίκου Παντέλη στην Καλλιθέα και «γκάζια» για τη νοοτροπία που δείχνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές.

[googlead][/googlead]

Μόλις λίγες ημέρες προπονήσεων μετρά στην Καλλιθέα ο Νίκος Παντέλης. Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, έχει βγάλει ήδη συμπεράσματα και παρότι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στην Άρτα ήταν ενθαρρυντική, στην προπόνηση της Δευτέρας (16/04) το πρόγραμμα επεφύλασσε «γκάζια».

Ο Παντέλης έχει διαπιστώσει πρόβλημα νοοτροπίας σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News τους είπε:

«Πρέπει να καταλάβετε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Ορισμένοι κοιτάτε μόνο να καταγράφετε συμμετοχές για το βιογραφικό σας. Η ομάδα δεν είναι ερασιτεχνική και δεν πρέπει να κουβαλάτε τη νοοτροπία του ερασιτεχνικού και των Κ20. Πρέπει να σωθεί με κάθε τρόπο ή τουλάχιστον να προσπαθήσει».

Η αθηναϊκή ομάδα παίρνει τρίποντα στα χαρτιά το προσεχές διάστημα και έτσι την Τετάρτη (18/04, 15:00) αναμένεται να υποδεχτεί την Κ20 της ΑΕΚ στο Ελ Πάσο. «Θα δουλέψουμε πολύ αυτές τις ημέρες. Στο μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο η Σπάρτη την οποία πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε», τους είπε ο Παντέλης και σημείωσε: «Η ομάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Η Β’ Εθνική δεν σηκώνει αστεία. Όποιος θέλει, όποιος όχι, θα βρω τους 11 για τα ματς. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει στρατιωτική πειθαρχία».

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep