Αντεπίθεση με... Ταλέντο

Ο Αλεχάντρε Ταλέντο μπήκε στην αποστολή της Καλλιθέας και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Στο -8 από τη 12η σωτήρια θέση βρίσκεται η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα αγνοεί τη νίκη σχεδόν δύο μήνες (τελευταίο τρίποντο στις 28 Ιανουαρίου απέναντι στον Πανσερραϊκό) και παρότι για την ίδια ολοκληρώθηκε η σειρά αγώνων με τους πρωτοπόρους, ο κλοιός έχει σφίξει επικίνδυνα. Έτσι, επιστρατεύεται ακόμα και ο Αλεχάντρε Ταλέντο για να ξεκινήσει η αντεπίθεση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έπειτα από ένα διάστημα ατομικής προπόνησης και επιστροφής στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μπήκε στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (24/03, 15:00) με τον Παναιγιάλειο. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τεχνικός, Γιώργος Κορακάκης θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, ώστε να ενισχύσει τους «κυανόλευκους» στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή.

Η αθηναϊκή ομάδα προγραμμάτισε την τελευταία προπόνηση για το πρωί της Παρασκευής (23/03) και ακολούθως θα αναχωρήσει για το Αίγιο. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Θεοδωράκης και οι Βαλμάς, Γκέτσι, Μήλιος, Κόττας, Τουρούκης, Γεωργόπουλος, Καρβουνίδης.

Την 20άδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News αποτελούν οι: Κουτογλίδης, Πασάι, Συριόπουλος, Σεζάι, Πολίντορο, Παυλής, Καντέ, Χοτζάλι, Μίγγος, Μάκο, Βασιλείου, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Σμυρλής, Ταμπάκης, Ζυγκερίδης, Τσατσόπουλος, Γλυνός, Ντιακιτέ, Ταλέντο.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep