Αίτημα ανάκλησης για Θεοδωράκη

Ο Χρήστος Θεοδωράκης κάνει θεραπείες και η Καλλιθέα έστειλε στην ΕΠΟ αίτημα ανάκλησης της πρόσκλησης για την Εθνική Ελπίδων.

[googlead][/googlead]

Στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων με το Σαν Μαρίνο (22/3) και την Τσεχία (27/3) στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συμπεριλήφθηκε ο τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης, όμως αδυνατεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα, η Καλλιθέα έστειλε στην ΕΠΟ αίτημα ανάκλησης της πρόσκλησης (το οποίο έγινε αποδεκτό) ενημερώνοντας πως ο παίκτης (δανεικός από τον Ατρόμητο) επιδίδεται σε θεραπείες το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα προέκυψε στο ζέσταμα πριν από το ματς από τη Δόξα Δράμας (έχει ενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να κάνει βολέ) και ο νεαρός τερματοφύλακας έχασε τόσο τον αγώνα με τους Μαυραετούς όσο και τον επόμενο με τον ΟΦΗ.

Προφανώς βέβαια και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του ούτε στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι στο Αίγιο (24/3, 15:00). Κόντρα στον Παναιγιάλειο πάντως επιστρέφει ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γιάννης Ντούνγκα.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep