Από 29 παίκτες μόνο 3 σκόρερ...

Ο κεντρικός αμυντικός Στάθης Συριόπουλος είναι τοπ σκόρερ (!) της Καλλιθέας Ο κεντρικός αμυντικός Στάθης Συριόπουλος είναι τοπ σκόρερ (!) της Καλλιθέας

Η Καλλιθέα είναι η ομάδα με τους λιγότερους σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα πλην... Αχαρναϊκού με τον στόπερ Συριόπουλο να έχει πετύχει το 40% (!) των γκολ της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Αν εξαιρεθούν οι 3 τερματοφύλακες, η Καλλιθέα έχει χρησιμοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 29 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων μόνο τρεις έχουν καταφέρει να σκοράρουν... Είναι μάλιστα και η ομάδα με τις λιγότερες επιθετικές λύσεις πλην Αχαρναϊκού που πρόλαβε να συμμετάσχει σε τρεις αγωνιστικές πριν αποβληθεί.

Σε 21 αγώνες στο χορτάρι (γιατί υπάρχει και μόα επικράτηση 3-0 στα χαρτιά) η αθηναϊκή ομάδα έχει σημειώσει μόλις 10 γκολ. Από τέσσερα έχουν οι Στάθης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Σμυρλής και δύο ο Αλεχάντρε Ταλέντο που προσφάτως επανεντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα.

Δηλαδή ο στόπερ Συριόπουλος (που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στην ήττα 1-3 από τον ΟΦΗ το Σάββατο 17/3) έχει πετύχει το 40% των τερμάτων της ομάδας. Ηταν μάλιστα ο πρώτος που κούνησε πλεκτό, ύστερα από 708 λεπτά! Κάπως έτσι εξηγείται και γιατί η Καλλιθέα βρίσκεται στο -8 από τη σωτήρια 12η θέση (διαφορά που ενδέχεται να αυξηθεί μέχρι την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής).

Αναλυτικά ο αριθμός των σκόρερ ανά ομάδα συνυπολογίζοντας μόνο το πρώτο χρονικά παιχνίδι (Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-3) της 22ης αγωνιστικής:

ΟΜΑΔΑ ΣΚΟΡΕΡ
ΟΦΗ 15
Αρης 13
Δόξα Δράμας 12
ΑΟ Χανιά Κισσαμικός 10
Αιγινιακός 10
Απόλλων Πόντου 9
Απόλλων Λάρισας 9
Πανσερραϊκός 9
Παναιγιάλειος 9
Τρίκαλα 8
Παναχαϊκή 7
Καραϊσκάκης Άρτας 7
Σπάρτη 7
Εργοτέλης 7
Αναγέννηση Καρδίτσας 7
Βέροια 5
Καλλιθέα 3
Αχαρναϊκός 2

*Αχαρναϊκός και Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 11:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep