«Εχουμε ανάγκη την υποστήριξη»

Η ΠΑΕ Καλλιθέα κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίξει μαζικά την ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Στο -8 από τη σωτήρια 12η θέση βρίσκεται η Καλλιθέα και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να υποστηρίξει μαζικά την ομάδα στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου (17/3, 15:00, ΕΡΤ3) με τον ΟΦΗ στο «Ελ Πάσο».

Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας το Σάββατο, 17/03/2018 στις 15:00, δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τον ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική της Football League, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτή τη προσπάθεια, έχει ανάγκη την υποστήριξη όλων των φιλάθλων της, τους οποίους καλεί για ακόμη μια φορά να παρευρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας. Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι στον αγώνα της Football League Καλλιθέα – ΟΦΗ, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, θα λειτουργήσουν οι Θύρες VIP, 1 και 3.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον ανωτέρω αγώνα είναι οι εξής:
Θύρα 1, αξία εισιτηρίου 10 €
Θύρα 3, αξία εισιτηρίου 5 €
Θύρα VIP, οι κάτοχοι προσκλήσεων αποκλειστικά

Όσον αφορά τους κατόχους καρτών διαρκείας, σας ενημερώνουμε ότι για την είσοδό σας στο γήπεδο θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία :
Θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο, απ’ όπου οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας με την επίδειξη της κάρτας, θα παραλαμβάνουν από το εκδοτήριο ένα εισιτήριο. Εν συνεχεία με το εισιτήριο αυτό θα εισέρχονται και στην αντίστοιχη θύρα».

 

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep