Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι Αχαιοί θα παραβιάσουν την απόφαση»

Με επιστολή της στον γγΑ, Πάνο Μπιτσαξή η Καλλιθέα τον προειδοποίησε ότι οι φίλοι της Παναχαϊκής σκοπεύουν να δώσουν το παρών στο «Ελ Πάσο» παρά την απαγόρευση μετακίνησης.

Αναλυτικά η αθηναϊκή ομάδα ανέφερε στην επιστολή της προς τη γενική γραμματεία Αθλητισμού:

«Από δημοσιεύματα του Τύπου, από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και από πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από διάφορες πηγές, έχουμε τη βεβαιότητα ότι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα μετακινηθούν οργανωμένα κατά τον κρίσιμο αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (18-6-2012) μεταξύ της ομάδας μας και της ΠΑΕ Παναχαϊκή, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Υπό τις συνθήκες αυτές, η απόφασή σας προς απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων κατά τους εκτός έδρας αγώνες των play off, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα παραβιασθεί. Επειδή η συνεργασία μας με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ανέφικτη. Επειδή επιχειρείται και μάλιστα κατά προκλητικό τρόπο η ουσιαστική ακύρωση της σχετικής απόφασής σας.

 

Επειδή η κατάσταση που γενικότερα επικρατεί, λόγω των συνθηκών παρατεταμένης ακυβερνησίας, εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους εκτεταμένων επεισοδίων. Επειδή η ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα αρνείται ν’ αναδεχθεί κινδύνους που δεν τη βαρύνουν, αφού αδυνατεί να εφαρμόσει, μόνη εκείνη, την απόφασή σας περί απαγόρευσης μετακίνησης. Σας Καλούμε να ενεργήσετε εγκαίρως ό,τι απαιτείται με τρόπο ώστε να εφαρμοσθεί η απόφασή σας. Σε αντίθετη περίπτωση και επειδή είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί η εκμετάλλευση τετελεσμένων γεγονότων Σας δηλώνουμε ότι δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για όσα επακολουθήσουν».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιούνιος 2012 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep