Το πλάνο του Κορακάκη

Χωρίς κάποια μεταβολή στα δεδομένα, συνεχίστηκε το Σάββατο (17/2) η προετοιμασία της Καλλιθέας για το ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. 

[googlead][/googlead]

Μια πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/2) για την ομάδα της Καλλιθέας. Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για τον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (20/2) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό συνεχίστηκε χωρίς κάποια μεταβολή στα δεδομένα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Δημήτρης Τσατσόπουλος και Γιάννης Ντούνγκα, που για μια ακόμα μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.  

Από κει και πέρα αναφορικά με το πλάνο του Γιώργου Κορακάκη, δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Πιθανότατα, ωστόσο, να υπάρξει επάνοδος του Ντρίσα Ντιακιτέ στο αρχικό σχήμα, μιας και ο αρχηγός της Καλλιθέας εξέτισε την ποινή του και θεωρείται από τους «κομβικούς» ποδοσφαιριστές. 

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Ταλέντο, ο τεχνικός των Αθηναίων αναμένει την απόφαση της διοίκησης για τον Βραζιλιάνο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 15:53

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 17:12 Comment Link

    Κυριε Κορακακη τα πλανα σας πανε περιπατο μετα τη νικη του αιγινιδκου στο καρναβαλι της πατρας...αν τους κερδιζαμε πριν δυο εβδομαδες θα ηταν αλλιως...τωρα με 9 β αντε γεια...καλος προπονητης ο κορακακης αλλα δεν φτανει πια αυτο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep