Το «ευχαριστώ» της Καλλιθέας

Η Καλλιθέα ευχαρίστησε τους οπαδούς που συμπαραστάθηκαν στη Σπάρτη και απηύθυνε κάλεσμα εν όψει Πανσερραϊκού.

[googlead][/googlead]

Κάλεσμα στους οπαδούς της απηύθυνε η Καλλιθέα, προκειμένου να τη στηρίξουν στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους έδωσαν το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη και, μάλιστα, είχαν άψογη συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας, που παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας, ταξίδεψαν στην Σπάρτη και έδωσαν το παρών την Κυριακή 21/01/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και υποστήριξαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για 90 λεπτά, έχοντας άψογη συμπεριφορά.

Την προσεχή Κυριακή, 28/01/2018, η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τον Πανσερραϊκό, για την 13η αγωνιστική της Football League, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτή τη προσπάθεια, έχει ανάγκη την υποστήριξη όλων των φιλάθλων της, τους οποίους καλεί για ακόμη μια φορά να παρευρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep