«Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι…»

Ο Γιώργος Κορακάκης στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της Καλλιθέας κόντρα στην Σπάρτη και επανέλαβε πως η ομάδα του πρέπει να αποβάλει το άγχος. 

[googlead][/googlead]

Στο κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι με την Σπάρτη στάθηκε ο Γιώργος Κορακάκης. Ο τεχνικός της Καλλιθέας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε το γεγονός πως δεν μπήκε καλά στο ματς και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να αποβάλουν το άγχος και την πίεση της βαθμολογικής θέσης. Αναλυτικά:

«Ήρθαμε στην Σπάρτη πιστεύοντας ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πάντως ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η βαθμολογική της θέση δεν είναι τυχαία. Ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Αυτό που πληρώσαμε ήταν η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Ουσιαστικά δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα και κάποια στιγμή το πληρώσαμε.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε άσχημες τελικές προσπάθειες.Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια, έχουμε πίστη στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια».

Αν υπάρχει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της Καλλιθέας: 

«Από τη στιγμή που ήρθα εγώ στην ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Δουλεύουμε πάνω στην τελική προσπάθεια. Αυτό, πάντως, για μένα δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Αυτό που με προβληματίζει είναι το πόσο επηρεάζεται η ομάδα από την βαθμολογική της θέση. Υπάρχει πολύ άγχος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αν θέλουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών: 

«Εγώ όλους τους ποδοσφαιριστές του βλέπω το ίδιο. Είτε είναι 18 χρονών, είτε είναι 30. Αυτός που αξίζει θα παίζει. Απλά η εμπειρία σε μια ομάδα πάντα μετράει. Πράγμα το οποίο το έχει η Σπάρτη και τα παιδιά της μπορούν να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις. Εμείς σε αυτό έχουμε ένα θέμα. Αλλά επαναλαμβάνω το θέμα μας δεν είναι ηλικιακό αλλά ψυχολογικό. Ένα βάρος που κουβαλάνε τα παιδιά και πρέπει να το αποβάλουν».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep