Τα γάντια του μέλλοντος!

Ο διεθνής τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης προορίζεται για Νο1 στην Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει κατευθείαν στην Καλλιθέα ο Χρήστος Θεοδωράκης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας (με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων) θεωρείται ότι έχει όλο το πακέτο που με την κατάλληλη δουλειά θα τον φτάσει σε υψηλότατο επίπεδο. Είναι τα γάντια του μέλλοντος!

Ο αγωνιστικός ρυθμός, βέβαια, και οι εμπειρίες αποτελούν προϋπόθεση για την εξέλιξη και τη διαρκή βελτίωση. Εξ ου και η επιλογή του Ατρόμητου να τον παραχωρήσει δανεικό με ωφελημένη την Καλλιθέα.

Αυτή η προσθήκη στο ρόστερ της έχει προφανέστατα τη σφραγίδα του κόουτς Γιώργου Κορακάκη ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Θεοδωράκη στο Περιστέρι συμβάλοντας και στην ανέλιξή του.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας (γεννηθείς 17/9/1996) βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου σε ηλικία 14 ετών προερχόμενος από την Ακαδημία Ελπίδες Ιωαννίνων.

Αγωνίστηκε στην Κ17 για ένα χρόνο, στην Κ20 για τρία και το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πλαισιώνοντας τους Γκορμπούνοφ και Μπάρκα, αφότου είχε συμμετάσχει με την Εθνική Νέων στο Euro 2015.

Το 2017 καταγράφηκε και το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό (ήττα 1-0) στη Λεωφόρο στις 23 Απριλίου. Την ίδια χρονιά μέτρησε τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep