Εξελίξεις με Ταλέντο

Μαζί με τον μάνατζερ του αναμένεται να έρθει από τη Βραζιλία στις 8/1 ο μεσοεπιθετικός της Καλλιθέας Αλεχάντρε Ταλέντο.

[googlead][/googlead]

Ωρα για ξεκαθάρισμα. Η αναμενόμενη επιστροφή του Αλεχάντρε Ταλέντο από τη Βραζιλία στις 8/1 θα δρομολογήσει εξελίξεις στην Καλλιθέα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μάλιστα θα συνοδεύεται από τον μάνατζερ του και ενδέχεται -όπως προκύπτει από το περιβάλλον του- να θέσει και θέμα επαναπατρισμού του. Η Καλλιθέα από την άλλη έχει θυροκολλήσει εξώδικο στο σπίτι όπου διαμένει ο παίκτης και τον καλεί σε απολογία για αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις χρεώνοντάς του αντιεπαγγελματική στάση.

Από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2019 η ΠΑΕ έχει και το πάνω χέρι σε αυτή την ιστορία, αφού μπορεί να ζητήσει οικονομικά ανταλλάματα για τη μεταγραφή του. Ηταν άλλωστε εξ αρχής ένας παίκτης που είχε βγάλει στη βιτρίνα της η ομάδα (6 συμμετοχές, 2 γκολ στο πρωτάθλημα).

Θυμίζουμε ότι ο Ταλέντο είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο κι επειδή πριν από το ματς με τον Εργοτέλη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού της αποστολής που αναχωρούσε για την Κρήτη... Ο ίδιος, πάντως, την Κυριακή (07/01) ανάρτησε φωτογραφία από την πτήση της επιστροφής...

tale

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 12:14

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 12:41 Comment Link

    Απ το να ασχολειστε με τον Ταλεντο ολη μερα δεν κανετε καμια μεταγραφη γιατι με τστσοπουλο που δεν επαιξε ουτε Καλαματα το μονο παιχνιδι που θα κερδισουμε ειναι αυτο με τον Αχαρναικο του δευτερου γυρου!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep