Εποχή Κορακάκη στην Καλλιθέα

Ανήμερα των Χριστουγέννων απάντησε θετικά στην πρόταση της Καλλιθέας ο κόουτς Γιώργος Κορακάκης επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του FL News.

[googlead][/googlead]

Εποχή Κορακάκη ανατέλλει στην Καλλιθέα. Ο 42χρονος τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση της αθηναϊκής ομάδας ανήμερα των Χριστουγέννων (όπως είχε προαναγγείλει το FL News) και αναλαμβάνει το πηδάλιο διαδεχόμενος τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο Τροΐζι.

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες με τις υπογραφές στο συμβόλαιο και ο Γιώργος Κορακάκης καλείται πλέον να δρομολογήσει την αντεπίθεση σωτηρίας της Καλλιθέας στη Football League (βρίσκεται στη 16η θέση με 5 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές).

Είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει στη δεύτερη κατηγορία, αφού έχει θητεύσει στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου (επίδοση 10-7-7 σε Super League και κύπελλο), αλλά και στην Κ20.

Η συμφωνία του μάλιστα με την Καλλιθέα αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της περιστεριώτικης ομάδας για το δανεισμό ποδοσφαιριστών.

Ο Κορακάκης, πάντως, φημίζεται ούτως ή άλλως για την ανάδειξη ταλέντων (έχοντας προυπηρεσία σε τμήματα υποδομής) και αναλαμβάνει μία ομάδα που έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, λόγω των περιορισμών στις μεταγραφές.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep