«Κακή απόδοση, αλλά...»

Ο Γιάννης Τζιβίλογλου παραδέχτηκε ότι η Καλλιθέα ήταν κακή, αλλά υποστήριξε πως στη φάση του 79' υπάρχει πέναλτι στον Χοτζάλι.

[googlead][/googlead]

Κακή απόδοση έπιασε η Καλλιθέα και μοιραία ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας σύμφωνα με τον Γιάννη Τζιβίλογλου. Ο συνεργάτης του Μαρσέλο Τροΐζι, Γιάννης Τζιβίλογλου, πάντως, στάθηκε στο πέναλτι που ζητά η αθηναϊκή ομάδα για ανατροπή του Χοτζάλι στο 79'. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει την τοποθέτησή του:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς, ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση και μοιραία ήρθε η ήττα. Θεωρώ, βέβαια, ότι υπάρχει πέναλτι στο τέλος στον Χοτζάλι. Το είδαμε και πιστεύουμε ότι είναι πέναλτι. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα».

Σε ερώτηση του FL News ποιο είναι το πρόβλημα και πρέπει να διορθωθεί για να βελτιώσει αγωνιστικό πρόσωπο η Καλλιθέα ο Τζιβίλογλου απάντησε:

«Δεν θεωρώ ότι με τον Παναιγιάλειο είχαμε κακή απόδοση. Και στην Καλαμαριά είχαμε καλή απόδοση και δυστυχώς χάσαμε. Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Το τι φταίει πρέπει να το συζητήσουμε με το τιμ, τα παιδιά. Το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Στο ποδόσφαιρο αυτό είναι το καλό και το κακό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep