Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλήρης επιβεβαίωση από Καλλιθέα

Η διοίκηση της Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες του flnews.gr και ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ δια των εκπροσώπων της κ. Σταύρου Καρακασίδη Διευθύνοντα Συμβούλου και κ. Νίκου Σαλευρή μεγαλομετόχου , κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου σήμερα το πρωί στις 10π.π. στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, γιατί κάποιοι άγνωστοι σχεδίασαν – μεθόδευσαν και οργάνωσαν μια κατάπτυστη σκευωρία κατά της ομάδας μας.

Επειδή το έγγραφο της UEFA, ο χρόνος δημοσιοποίησης του εγγράφου, και όλα όσα κατασκεύασαν «ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ» είναι απολύτως ανακριβή. Ζητάμε να διαλευκανθούν οι άγνωστες και σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης που εκθέσαμε στην μήνυση μας και να αποκαλυφθούν οι δράστες της σκευωρίας».

Παράλληλα, ο χειρουργός ορθοπεδικός, Στέργιος Καρακίτσος μίλησε για την πορεία του τραυματία Ρουσάκη: «Ο παίκτης πάει πολύ καλά και από βδομάδα θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο και μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα βγάλει και τα ράμματα. Δυστυχώς όμως, αν οι αγώνες των πλέι-οφ ξεκινήσουν την άλλη εβδομάδα, δε θα προλάβει σίγουρα την πρώτη αναμέτρηση. Όσο αφορά τον Πάολο Φαρινόλα, είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί. Δεν είχε τίποτα το σοβαρό», δήλωσε.

Σχετικά με την πορεία της ομάδας, τόνισε: « Η σωστή προετοιμασία είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουν οι παίκτες σοβαρούς τραυματισμούς και μεγάλες θλάσεις και για αυτό η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλή. Βέβαια, σε αυτό συνηγόρησε και το γεγονός ότι, λόγω του νερού της ηλικίας των περισσότερων παικτών, η ομάδα αποπνέει φρεσκάδα, τόσο ψυχολογική όσο και αγωνιστική. Η φυσική κατάσταση των παικτών είναι άριστη, η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό φαίνεται από τα καλά αποτελέσματα που έχει η ομάδα στα γήπεδα. Βέβαια, όλη αυτή η λειτουργία, εάν δεν υπήρχε ο μεγαλομέτοχος κ. Σαλευρής που επιλύει τα οικονομικά προβλήματα και ότι άλλο θέμα προκύψει στην ομάδα, θα έπεφτε στο κενό». Τέλος, σχετικά με την ενδεχόμενη άνοδό μας στη Super League, τόνισε: « Όλοι στην ομάδα ζούμε με αυτό το όραμα!»

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep