Δεν πατάει περιοχή

Μόνο ο Βραζιλιάνος Ταλέντο έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα για την Καλλιθέα Μόνο ο Βραζιλιάνος Ταλέντο έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα για την Καλλιθέα

Το βασικό πρόβλημα που καλείται να λύσει η Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Μόνο δύο γκολ σε επτά επίσημους αγώνες, συνυπολογίζοντας και τα παιχνίδια του κυπέλλου, έχει η Καλλιθέα και το επιθετικό πρόβλημα είναι προφανές.

Η ομάδα έχει σωστή ανασταλτική λειτουργία στα περισσότερα παιχνίδια, όμως υστερεί στη δημιουργία. Δυσκολεύεται να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει. Είναι ενδεικτικό πως και το γκολ που πέτυχε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (ήττα 2-1) προήλθε από ένα μακρινό σουτ του Ταλέντο.

Ακόμη δε και στα παιχνίδια που έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει την μπάλα δυσκολεύεται να βγάλει τελικές προσπάθειες μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Καλείται, λοιπόν, να βρει επιθετικές λύσεις για να πετύχει τις απαραίτητες νίκες για τη σωτηρία, αφού ύστερα από 5 αγωνιστικές στη Football League έχει μόνο 1 βαθμό και 1-8 τέρματα.

Το εντός έδρας ματς της Πέμπτης στο κύπελλο με την ΑΕΚ (30/11, 19:30) προφανώς και περνάει σε δεύτερη μοίρα εν όψει του κρίσιμου δευτεριάτικου αγώνα με τον Παναιγιάλειο επίσης στο "Ελ Πάσο" (4/12, 15:00).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep