«Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροϊζι Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροϊζι

Η εμπειρία της Δόξας Δράμας έκανε την διαφορά σύμφωνα με τον τεχνικό της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροίζι που ζήτησε από τους παίκτες του «σκληράδα» εν όψει συνέχειας. 

[googlead][/googlead]

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Καλλιθέα δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και ο Μαρσέλο Τροίζι έχει αρκετά θέματα να λύσει εν όψει συνέχειας. Ο τεχνικός των Αθηναίων, στην συνέντευξη Τύπου, όπου το FL NEWS έδωσε το «παρών», έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης για την συνέχεια, ενώ στάθηκε στην εμπειρία της Δόξας Δράμας:

«Πρώτα από όλα συμφωνώ με τον συνάδελφό μου ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για ποδόσφαιρο μετά από μια τέτοια τραγωδία. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Πιστέυω ότι η ομάδα μου δεν ήταν καλή. Θεωρώ ότι ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Η Δόξα Δράμας με την εμπειρία της, ήρθε έπαιξε πιο δυνατά από εμάς και κέρδισε το παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα η σεζόν. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά, δεν γίνεται να παίζουμε καλά και να μην καταφέρνουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα».

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 23:02

2 comments

  • Kallitheoths
    Kallitheoths Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 20:02 Comment Link

    Προπονητής απο τα lidl

  • Κώστας  Νικας
    Κώστας Νικας Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 22:47 Comment Link

    Ρε τι προπονιτης ειναι αυτός ? Γκολ δεν βάζει η ομαδα με τίποτα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep