Καταρράκτης στη Βάρη

Γέμισε νερά το γήπεδο στη Βάρη και οι παίκτες της Καλλιθέας προπονήθηκαν σε κλειστό του Εσπέρου - αυτοψία την Παρασκευή 17/11 στην Ελευσίνα.

[googlead][/googlead]

Η δυνατή βροχόπτωση δημιούργησε έναν μικρό καταρράκτη στο αθλητικό κέντρο στη Βάρη με τα νερά να τρέχουν από το ύψωμα και να καταλήγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας και ο Μαρσέλο Τροΐζι την Πέμπτη 16/11 αποχώρησαν και κατέφυγαν για προπόνηση στο κλειστό του Εσπέρου. Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανέλυσε σε βίντεο το παιχνίδι της Δόξας Δράμας την οποία υποδέχονται την Κυριακή (19/11, 15:00) στο γήπεδο της Ελευσίνας οι "κυανόλευκοι" (λόγω επισποράς στο "Ελ Πάσο").

Εκεί δηλαδή όπου θα γίνει αυτοψία από την ΠΑΕ Καλλιθέα την Παρασκευή 17/11. Πέραν του αγωνιστικού χώρου που δεν είναι σε καλή κατάσταση η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας θέλει να ελέγξει τις ηχητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Ελευσίνας, αλλά και να καθορίσει σε ποια κερκίδα θα τοποθετηθούν οι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας.

Στα αγωνιστικά ο Ντρίσα Ντιακιτέ έχει ένα οίδημα στο γόνατο, όμως εκτιμάται οτι θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους "μαυραετούς".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep