Ψάχνει έδρα η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα αναζητεί γήπεδο για να υποδεχτεί τη Δόξα Δράμας την 4η αγωνιστική.

[googlead][/googlead]

Ως τύποις γηπεδούχος αναμένεται να υποδεχτεί τη Δόξα Δράμας η Καλλιθέα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Το "Ελ Πάσο" κλείνει την Πέμπτη 9/11 για επισπορά και ο αγωνιστικός χώρος (που είναι από τους καλύτερους της κατηγορίας) θα πρέπει να μείνει απάτητος για τουλάχιστον 15 μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι η Καλλιθέα αναζητεί γήπεδο για τον αγώνα με τη Δόξα, ωστόσο παρατηρούνται δυσκολίες στις πρώτες διερευνήσεις. Και τούτο διότι έχουν γίνει επισπορές και σε άλλα γήπεδα που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τους "κυανόλευκους", όπως στη Ριζούπολη και στο Περιστέρι.

Η ΠΑΕ, πάντως, συνεχίζει τις επαφές (ενδεχομένως να απευθυνθεί και στον Πανιώνιο για τη Νέα Σμύρνη) ελπίζοντας ότι θα βρεθεί μία εναλλακτική λύση.

Να σημειωθεί ότι η Καλλιθέα παίζει την Κυριακή 12/11 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη, ενώ μετά το ματς με τη Δόξα Δράμας (19/11) θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (25 ή 26 Νοεμβρίου) και θα παίξει πάλι ως γηπεδούχος κόντρα στον Παναιγιάλειο (2 ή 3 Δεκεμβρίου).

Οπότε ο νέος αγωνιστικός χώρος αναμένεται να κάνει... ντεμπούτο στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ το οποίο θα προηγηθεί με βάση το καλεντάρι, αν και δεν έχει οριστεί ακόμη.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep