Πιθανή πρεμιέρα Σάββατο

Όλα δείχνουν ότι η Καλλιθέα θα δοκιμαστεί απέναντι στον Εργοτέλη το Σάββατο (21/10).

[googlead][/googlead]

Ένα ακόμα τεστ απομένει για την Καλλιθέα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχτούν την Παναχαϊκή στις 15 Οκτωβρίου και ακολούθως θα μπουν σε εβδομάδα Football League και της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η ενημέρωση που έχουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News είναι ότι το ματς αυτό πιθανότατα θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/10).

Αυτό γιατί αμέσως μετά ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίζεται Σάββατο (21/10) απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League, οπότε το ματς για τη 2η αγωνιστική της β' φάσης του θεσμού όλα δείχνουν ότι θα οριστεί για την Τρίτη (24/10).

Last modified onΣάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 13:00

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 22:44 Comment Link

    Σε κανενα παιχνιδι η καλλιθεα δεν εδειξε οτι μπορει να κερδισει τον οποιονδηποτε αντιπαλο...το ξεκινημα ειναι ιδανικο με εργοτελη για ενα ευκολο διπλο ...αλλα λογω φτωχου υλικου και προπονητη που νομιζει οτι μπορει με αυτο το υλικο να κανει παιχνιδι νομιζω οτι θα χασουμε ευκολα... κ μετα ακολουθουν παναχαικη,οφη,αρης κλπ...περσυ εγιναν αυτα που εγιναν και μυαλο δεν βαλαμε δυστυχως

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep