Αργεί το δελτίο...

Διαθέσιμοι στην Καλλιθέα Χοτζάλι, Ξόμπλιος. Εκτός πλάνων Λίπι, Σμυρλής, Γκέτσι και Βαλμάς.

Το FL News σας είχε ενημερώσει σχετικά με την προσπάθεια έκδοσης του δελτίου του Μπρούνο Λίπι στην Καλλιθέα. Ο 23χρονος αμυντικός μετά την αλλαγή των περιορισμών που αφορούσαν στην ημερομηνία γέννησης των παικτών που είχαν δικαίωμα να αποκτήσουν οι μη αδειοδοτηθείσες ΠΑΕ, μπορεί να παίξει στους «κυανόλευκους». Προπονείται κανονικά, αλλά οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι δικαίωμα συμμετοχής θα καθυστερήσει να αποκτήσει λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Η αθηναϊκή ομάδα προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (21/09) με τον Απόλλωνα Λάρισας και στη διάθεση του Μαρσέλο Τροΐζι θα βρίσκονται, τόσο ο Χοτζάλι, όσο και ο Ξόμπλιος που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, ο πρώτος διεκδικεί θέση βασικού. Αντίθετα, ο Γκέτσι θα μείνει περίπου 15 ημέρες εκτός, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Βαλμάς. Τραυματίας, βέβαια, παραμένει ο Σμυρλής.

Για την Κυριακή (24/09, 17:30), τέλος, προγραμματίστηκε εκτός έδρας φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 00:06

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 00:22 Comment Link

    Αληθεια τι προβλημα τραυματισμου αντιμετωπιζει ο σμυρλης ενα μηνα?μηπως ειναι οικονομικος ο τραυματισμος?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep