Ήττα για τις «ρεζέρβες»

Φωτό: FL News Φωτό: FL News

Η Καλλιθέα με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της ηττήθηκε 2-1 από την Τριγλία Ραφήνας στο Ελ Πάσο.

Η φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (17/09) στο Ελ Πάσο μόνο πρόβα τζενεράλε ενόψει Κυπέλλου δεν ήταν για την Καλλιθέα. Ο προπονητής, Μαρσέλο Τροΐζι έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε αναπληρωματικούς απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν δίκαια 2-1. Οι «κυανόλευκοι», που είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια, έδειξαν ότι θέλουν πολλή δουλειά, με τους φιλοξενούμενους του Μάρκου Δήμου να είναι σαφώς πιο απειλητικοί.

Στο 32' και σε εκτέλεση φάουλ που κέρδισε η Τριγλία, ο Βουτσιώτης «πάτησε» στον Ντάφλα και αυτός «κρέμασε» τον Κορωνάκη από πλάγια δεξιά. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43'. Από ασίστ του Μάκο στην αντεπίθεση ο Μπιμάι πλάσαρε εύστοχα τον Ιωσήπου. Το 1-2 διαμορφώθηκε στο 88' με σουτ του Λημνιού έπειτα από ασίστ του Αγγελόπουλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κορωνάκης, Βασιλείου, Μήλιος, Λίπι, Παπαγγελής, Μπιμάι, Παναγιωτίδης, Βινίσιους, Γκέτσι, Μάκο (13' λ.τρ. Κερασίδης), Ξόμπλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ο. Γαρδικιώτης, Α. Γαρδικιώτης, Ζεζάι, Μαραθωνίτης, Τζεμίλι, Κόττας.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μάρκος Δήμος): Ιωσίπου, Καμβύσης, Αρβανιτίδης, Νικολακόπουλος, Πολυχρονιάδης, Καραγιάννης, Τσάγγαρης, Ντάφλας, Βουτσιώτης, Αμπντουραχμάνι, Κότσι. Έπαιξαν και οι: Πόρης, Μητρόπουλος, Μακρής, Λημνιός, Ζαφειρόπουλος, Σολδάτος, Παπαδιονυσίου, Βατίστας, Αγγελόπουλος, Τσιούμας, Σιαφάκας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 02:09

2 comments

  • Kallitheoths
    Kallitheoths Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 02:02 Comment Link

    Ξεφτιλα πραγματικα..

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 00:04 Comment Link

    Οπως κ να χει αυτα ειναι ξεφτιλικια να χανεις απο μια μετρια ομαδα γ εθνικης την τριγλια

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep