Βινίσιους και Τσόκο (video)

Το FL News σας παρουσιάζει τους δύο Βραζιλιάνους που αναμένεται να αποκτηθούν από την Καλλιθέα.

Παρουσία δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών γίνονται οι προπονήσεις της Καλλιθέας τις τελευταίες ημέρες. Αμφότεροι αναμένεται να αποκτηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News πρόκειται για τον Πάμπλο Βινίσιους και τον Λούκας Κιτέρια Γκόμες Μοντέιρο «Τσόκο».

Ο Πάμπλο Βινίσιους ντε Μοράες Φερέιρα, όπως είναι το πλήες όνομά του, είναι γεννημένος στις 12/09/1998 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μποταφόγκο, Κορίνθιανς Παουλίστα και Φλαμένγκο. Έχει ύψος 1.68 και παίζει στην επίθεση. Μετρά, μάλιστα, συμμετοχές με την Εθνική U15 της Βραζιλίας.

vinici

Σε ό,τι αφορά στον Τσόκο, έχει γεννηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι σέντερ φορ. Ήταν και αυτός στους ερασιτέχνες της Μποταφόγκο (2009-2010) και της Βάσκο ντα Γκάμα (2011-15), ενώ το 2011 ήταν μέλος της Εθνικής U14 της χώρας του.

choco

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, τέλος, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι συμφώνησαν να μείνουν στους «κυανόλεκους» και την επόμενη χρονιά και οι Στάθης Συριόπουλος, Άγγελος Κερασίδης. Ο πρώτος δεσμευόταν ούτως ή άλλως με συμβόλαιο και είχε ζητήσει να αποχωρήσει. Η Σπάρτη ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, αλλά εν τέλει θα μείνει στο «Ελ Πάσο».

Media

Last modified onΣάββατο, 19 Αύγουστος 2017 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep