Ανακοίνωσε Κατσικογιάννη, Μιχελή

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των Κατσικογιάννη και Μιχελή από τον Αήττητο Σπάτων.

Τη Δευτέρα (17/7) διαβάσατε στο Fl News ότι οι Γιώργος Κατσικογιάννης και Θανάσης Μιχελής έλυσαν τα συμβόλαιά τους στην Καλλιθέα. Μία μέρα μετά και οι δύο ανακοινώθηκαν από τον Αήττητο Σπάτων. Στην επίσημη ενημέρωσή της η νέα ομάδων των δύο πρώην «κυανόλευκων» ανέφερε:

«Ο Αήττητος ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατσικογιάννη. Ο Γιώργος Κατσικογιαννης γεννήθηκε στις 8/3/1988 στην Αθήνα, αγωνίζεται στην θέση του μέσου.  Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου και το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο όπου και έλαβε μέρος την σεζόν 2007-2008, τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Λεβαδειακο, η επόμενη ομάδα ήταν ο ΟΦΗ όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός για 1 1/2 χρόνο.
Την περίοδο 2011-2012 έπαιξε στην Σούπερ Λίγκα με την φανέλα της Δόξας Δράμας. Από το καλοκαίρι του 2012 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας. Ευχόμαστε να έχεις πρώτα απ όλα υγεία και καλή επιτυχία στην οικογένεια του Αήττητου Σπάτων.

Ο Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφυλακα Αθανάσιο Μιχελή. Η οικογένεια του Αήττητου Σπάτων καλωσορίζει τον Θανάση Μιχελή και ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Θανάσης μέχρι πρότινος αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep