Συμφωνία με τρεις!

Διαβάστε στο FL News ποιοι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να παραμείνουν στην Καλλιθέα, εφόσον η αθηναϊκή ομάδα μείνει στην κατηγορία.

Το FL News σας ενημέρωσε πρώτο σχετικά με τον σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει η Καλλιθέα ενόψει της επόμενης σεζόν και για τις συζητήσεις ανανέωσης με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν ότι θα βγουν νικητές από τη δικαστική μάχη με τον ΑΟ Χανιά και θα μείνουν στην κατηγορία. Ανεξαρτήτως έκβασης, όμως και δεδομένων των περιορισμών που θα έχουν, όφειλαν να συμφωνήσουν άμεσα με τους έμπειρους πριν τις 30 Ιουνίου, οπότε έληγαν τα συμβόλαιά τους

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News, σε ραντεβού που έγινε την Πέμπτη (29/06) το βράδυ με τους Γιώργο Κατσικογιάννη, Θανάση Μιχελή, Αλέξανδρο Σμυρλή και Νίκο Σταυριανό, η ΠΑΕ κατέθεσε προτάσεις ανανέωσης σε όλους. Συμφωνία, μάλιστα, επετεύχθη με τους τρεις πρώτους, ενώ ο τελευταίος αφού ευχαρίστησε τους διοικούντες για την πρόταση, έκανε γνωστό ότι για οικογενειακούς λόγους πρέπει να μετακομίσει στην Χαλκίδα.

Η αθηναϊκή ΠΑΕ δεσμεύτηκε ότι την Παρασκευή (30/06) θα πληρώσει το 20% των οφειλομένων στους προαναφερθέντες και εννοείται ότι οι τρεις πρώτοι θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν εφόσον μείνει εν τέλει η Καλλιθέα στην κατηγορία.

O 29χρονος μέσος, Γιώργος Κατσικογιάννης διένυσε φέτος την 5η του σεζόν με τους «κυανόλευκους», παίζοντας σε 25 ματς, ενώ σημείωσε 1 γκολ. Ο 28χρονος γκολκίπερ, Θανάσης Μιχελής είχε 10 συμμετοχές, ενώ ο 24χρονος μέσος, Αλέξανδρος Σμυρλής κατέγραψε 28 συμμετοχές και σημείωσε 4 γκολ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 01:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep