«Δεν είχαμε τύχη»

Στα τρία δοκάρια και στην ατυχία που είχε η Καλλιθέα στάθηκε ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε ότι όταν μία ομάδα δεν πετυχαίνει γκολ, δεν μπορεί να κερδίσει. Το FLnews σας παραθέτει τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζουμερκιώτης μετά την ήττα (1-0) από τα Τρίκαλα:

«Θεωρώ ότι σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα δεν χρειάζεται μόνο να είσαι καλός, αλλά να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Δεν την είχαμε με το μέρος μας. Είχαμε 3 δοκάρια, τα οποία ένα από αυτά θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε γκολ. Δεν έγινε. Πιστεύω ότι τα παιδιά προσπάθησαν. Το πλάνο στο πρώτο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, δεχθήκαμε ένα γκολ, με πέναλτι. Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε και ήρθε μία ήττα από μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα, που προέρχεται από ένα μεγάλο σερί νικών και δυστυχώς για εμάς ήρθε αυτή η ήττα».

Τι έφταιξε και δεν ήρθε αυτό το γκολ:

«Αν εξαιρέσουμε τα τρία δοκάρια, μας έλειπε η τελική πάσα. Και στο προηγούμενο παιχνίδι το ίδιο έγινε. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, δεν έγιναν αυτές οι φάσεις γκολ, όταν δεν βάζεις γκολ, δεν μπορείς και να κερδίσεις το παιχνίδι.

Εδώ και καιρό, πάντα πηγαίναμε για τη νίκη, το συζητούσαμε με τα παιδιά, το ξέραμε ότι ήμασταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στα Χανιά».

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2017 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep