Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σαλευρής: «Κοντά στο όνειρο»

Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας θεωρεί ότι οι «κυανόλευκοι» θα τερματίσουν πρώτοι ενόψει play off.

Το απόγευμα της Πέμπτης (03/05) στα γραφεία της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μεγαλομετόχου, Νίκου Σαλευρή με τα μέλη του ΔΣ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Σαλευρής αναφέρθηκε σε δύο, τρεις ποδοσφαιριστές που με τη στάση τους δημιούργησαν μια μικρή αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τόνισε ότι με προσωπικές θυσίες διατηρεί την ομάδα, έχοντας πληρωμένους όλους τους παίκτες καθώς και όλους τους φορείς (ΙΚΑ-Εφορία) για να μπορεί αφενός να υπάρχει άριστο κλίμα και αφετέρου να επιτευχθεί ο στόχος για συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως όλοι οι Καλλιθεάτες, καθώς και ο ίδιος προσωπικά νιώθουν υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας, καθώς και για τη θαυμάσια εμφάνιση που πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές. Δεν θα επιτρέψει σε κανένα να ταράξει το άριστο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Άφησε σαφείς αιχμές για τα νέα παιδιά που η Καλλιθέα ανέδειξε, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Football League και μάλιστα όντας πληρωμένοι στο ακέραιο. Τη στιγμή που όλος ο χώρος του ποδοσφαίρου από την Super league έως την Γ’ Εθνική, έχουν υποστεί την οικονομική κρίση της χώρας μας, η πλειονότητα όλων αυτών των ομάδων αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, το Σαλευρής υπογράμμισε ότι η Καλλιθέα θα τερματίσει πρώτη για τα play off και υπογράμμισε ότι το όνειρο της επανόδου είναι πολύ κοντά.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Μάιος 2012 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep