Να βγάλει αντίδραση

Αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα η Καλλιθέα. Με 17 στην Καρδίτσα.

Η συγκομιδή 5 πόντων σε 13 εξόδους δεν βοηθά την Καλλιθέα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η αθηναϊκή ομάδα πάλεψε στη Σπάρτη, όμως έφυγε ηττημένη και στη δεύτερη διαδοχική έξοδο στο πρωτάθλημα καλείται να διακόψει το αρνητικό σερί και να πάρει θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή (30/04, 17:00) στην Καρδίτσα. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και είναι αποφασισμένοι να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο και πάθος για να κάνουν το βήμα παραμονής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί στο «Ελ Πάσο» και, όπως είναι γνωστό, στη διάθεση του προπονητή, Στάθη Σταθόπουλου δεν βρίσκονται οι Ταμπάκης, Πινιώτης, Καντέ, Μπέλης, Ντούνης, Στεφάνοβιτς, Κερασίδης και Ηλιάδης. Απρόοπτο σημειώθηκε με τον Σμυρλή που τραυματίστηκε και έτσι η αποστολή αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Μιχελής, Σταυριανός, Λεβέντης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Γκίνη, Μάκο, Μασέδο, Κατσικογιάννης, Σταματάκος, Γουόρντεν, Τσίπρας, Κουιρουκίδης, Κρεββατάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep