«Δύσκολη ημέρα»

Στα παράπονα των οπαδών της Καλλιθέας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στάθηκε ο Νίκος Κουρμπανάς.

Η Καλλιθέα ηττήθηκε (2-1) εντός έδρας από τον Αγροτικό Αστέρα και ο τεχνικός της Καλλιθέας χαρακτήρισε δύσκολη την ημέρα για την ομάδα του. To FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όλα όσα είπε ο Νίκος Κουρμπανάς:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη και καλή συνέχεια. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, πίεσε τον αντίπαλο, πήγε στον πρώτο 20άλεπτο και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να δει καλύτερα το παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Δεν είναι τυχαία η πορεία του Αγροτικού Αστέρα. Δεν απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις δυσκολίες, το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε στις ευκαιρίες, στην αρχή, να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αγροτικός Αστέρας κινήθηκε καλύτερα στην αρχή. Στην μοναδική ευκαιρία που κάνει, χωρίς αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν καλά στο παιχνίδι, πετυχαίνει το γκολ. Εμείς βγήκαμε έξω από το παιχνίδι, πιστέψαμε ότι το είχαμε χάσει. Με μία προσωπική ενέργεια και ένα πανέμορφο γκολ του Μασέδο ισοφαρίσαμε. Έπρεπε να δούμε το παιχνίδι ή να το κερδίσουμε ή να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Είχε ροή, πιστέψαμε ότι θα το κερδίσουμε. Δεν μπορέσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ, που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε.

Γενικά είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα, ιδιαίτερα όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου, γιατί η ομάδα πρέπει κάποια στιγμή να κερδίζει. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τα παιδιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια.

Ο κόσμος που διαμαρτύρεται κάποια στιγμή έχει δίκαιο, όταν μία ομάδα χάνει είναι φυσιολογικό. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνει, όταν δεν ξέρει κάποια πράγματα. Ότι παίζουν τρεις ξένοι, όταν δυσκολευόμαστε να βάλουμε κάποια παιδιά που πιθανό να μπορούμε να τα βάλουμε. Είχαμε και τα προβλήματα, μας χάλασε τον σχεδιασμό ότι ο Τσώνης ήταν άρρωστος και δεν είχε έρθει σε τρεις προπονήσεις. Αναγκαστήκαμε βάλαμε τον Ντιαγκιτέ, μη μπορώντας έχοντας τους ξένους να κάνουμε κάτι άλλο.

Είναι δύσκολη ημέρα για την ομάδα. Αυτό που συμβαίνει είναι να είσαι ήρεμος, να μην μεταθέτεις ευθύνες και να μπορείς να βρει λύσεις στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα. Προχωράμε».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep