«Θα έχουμε δυσκολίες»

Συγκινημένος από τη βράβευσή του ο Νίκος Κουρμπανάς, είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

Πρόβλημα θα έχει η Καλλιθέα αν συνεχίσει να δείχνει το πρόσωπο που έδειξε στο Αίγιο. Αυτό υπογράμμισε ο Νίκος Κουρμπανάς, που εξέφρασε παράπονα από τη διαιτησία, ενώ εμφανίστηκε συγκινημένος από τη βράβευσή του. Αναλυτικά είπε:

Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για τη νίκη. Δίκαιη νίκη. Δεν έχω να πω πολλά, γιατί στο σημερινό παιχνίδι δεν παρουσιαστήκαμε καλά καθόλου. Και με αυτή τη λογική αν παρουσιαστούμε έτσι στη συνέχεια, θα έχουμε δυσκολίες, γιατί τα πράγματα στενεύουν. Είναι δικά μας θέματα, θα δούμε πώς θα τα λύσουμε. Δίκαιη η νίκη του Παναιγιαλείου. Μία ωραία ομάδα, γρήγορη. Να ευχηθώ να έχει καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Δημήτρη.

Ο Παναιγιάλειος νομίζω ότι τελείωσε σήμερα με το θέμα της παραμονής. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που κινδυνεύουν. Εμείς αν παρουσιαστούμε έτσι στη συνέχεια, θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να οργανωθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

Για τη βράβευσή του είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναιγιαλείου και τους φιλάθλους για τη σημερινή βράβευση και το χειροκρότημα. Τα συναισθήματα να ξέρετε είναι αμοιβαία. Ευχαριστώ πολύ για όλα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep