«Νίκη σε δύσκολο σημείο»

Ο Νίκος Κουρμπανάς έκανε λόγο για κομβικής σημασίας νίκη απέναντι στον ΑΟΧ.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη (3-1) επί του ΑΟΧ, ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις του κόσμου για την εμφάνιση του Μπέλη, που αγωνίσθηκε άρρωστος. Το FL News έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια. Ήταν μία νίκη σε δύσκολο σημείο για εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα, δεν είναι εύκολο να ξεκλειδώσεις ένα παιχνίδι. Ήταν σημαντική αυτή η νίκη. Η ομάδα ξεκινώντας μπήκε καλά, δεν ισορρόπησε το παιχνίδι μετά.

Στο δεύτερο μπήκε καλύτερα, περισσότερο με δύναμη, διάθεση, προσπάθεια, μας βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είμαστε λίγο καλύτερα από την αρχή, έχουμε τέλος του πρώτου γύρου. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που παρόλο που το παιχνίδι δεν πήγε καλά σε κάποια χρονικά σημεία βοήθησε την ομάδα. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα.

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με την πρωτοπόρο ομάδα, θα προσπαθήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Ο Μπέλης ξεκίνησε άρρωστος. Είχε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, είχε πυρετό. Επιλέξαμε να παίξει, άλλες φορές βγαίνει σε καλό άλλες όχι.

Δεν έχω πρόβλημα από την προσπάθεια του παιδιού, όταν δεν ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει στον αθλητή, μπορεί να πει κάτι παραπάνω. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πήγε άσχημα ούτε ότι ήταν καλός. Είναι χρήσιμος παίκτης για την ομάδα, δεν μπορούμε να πετάμε τους παίκτες έτσι. Επομένως, ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι έκανε μία καλή προσπάθεια».

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep