«Με την πλάτη στον τοίχο»

Ο Νίκος Κουρμπανάς μίλησε για την προσπάθεια της Καλλιθέας να απεγκλωβιστεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Κουρμπανάς υποστήριξε ότι το ματς με τον Πανθρακικό κρίθηκε στη λεπτομέρεια και πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την ήττα (2-1) από τον Πανθρακικό:

«Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Είχαμε ένα πρόβλημα όταν κλέβαμε την μπάλα, στις μεταβιβάσεις από την άμυνα στην επίθεση, ίσως θα έπρεπε να είχαμε πιο καθαρές πάσες. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να πάμε σε κάποιο γκολ . Μας έφερε πίσω η γρήγορη ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ, ίσως στη μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος. Χωρίς όμως να έχουμε και εμείς τις πολλές φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Συνεχίζουμε. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Η κάθε ομάδα έχει τα προβλήματά της, τα οποία θα πρέπει να λύσει. Ό, τι μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε, από το πως θα οργανώσουμε -κυρίως αγωνιστικά- την ομάδα για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι.

Έχουμε προβλήματα, αδυναμίες, κάνουμε λάθη. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι με πιο καθαρή σκέψη και καλύτερη τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα. Αν έχεις μία σοβαρότητα, δεν μπορείς να πετάς στα σύννεφα. Πρέπει να απεγκλωβιστείς από τις τελευταίες θέσεις και μετά να ζητήσεις κάποια πράγματα. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Για να απεγκλωβιστείς, πρέπει να κερδίσεις και για να κερδίσεις πρέπει να κάνεις προσπάθεια. Θα λύσουμε όποια θέματα έχουμε».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep