Αποκλεισμός με πεντάρα

Ο Παναιτωλικός νίκησε 5-1 στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Η Καλλιθέα υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες συνέτριψαν 5-1 την αθηναϊκή ομάδα στο Ελ Πάσο και προκρίθηκαν στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ως δεύτεροι πίσω από τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, όμως το 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-4! Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 15' από τον Ρόσα, το δεύτερο από τον Μαρκόβσκι στο 21', το τρίτο σπάλι από τον Σέρβο στο 28', ενώ το τέταρτο στο 39' με τον Κλέσιο. Και δεν ήταν μόνο τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και κλασικές ευκαιρίες, αλλά και δοκάρι με τον Ουάρντα στο 8'.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα προσπάθησε να είναι πιο συγκεντρωμένη αμυντικά, αλλά δεν κατέστη εφικτό να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Στο 72' ο Ρόσα εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Ουάρντα και έγραψε το 0-5! Το μόνο που πέτυχε η ομάδα του Τάκη Γκώνια, ήταν να μειώσει στο 84' με τον Μάκο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Κατσικογιάννης (60' Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75' Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61' Σμυρλής).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος (75' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο (63' Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63' Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1. Ατρόμητος 6 (4-1)
2. Παναιτωλικός 6 (6-2)
3. Πανθρακικός 3 (3-4)
4. Καλλιθέα 3 (2-8)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 02:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep