«Τους αγαπάω πραγματικά»

Για γκολ που κακώς ακυρώθηκε μίλησε ο προπονητής της Καλλιθέας, Τάκης Γκώνιας.

Υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας δήλωσε για μία ακόμα φορά ο Τάκης Γκώνιας. Ωστόσο, μετά την ήττα (5-3) τόνισε ότι για ένα ακόμα ματς ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας του και τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα για τη νίκη. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει πετύχει έως τώρα. Για ένα ακόμα παιχνίδι επιβάλαμε το παιχνίδι μας, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Υπάρχουν ομάδες που χτίζουν τις επιθέσεις όπως είμαστε εμείς και υπάρχουν άλλες που όλο το παιχνίδι τους στηρίζεται στο δικό μας λάθος. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχουμε σαν ομάδα, γιατί είναι ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου που προσπαθούν οι ποδοσφαιριστές να κάνουν. Όταν είναι κάτι καινούργιο δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, υπάρχουν πολλές αγωνιστικές. Εμένα μου άρεσε πολύ η ομάδα και τους είπα στα αποδυτήρια ότι αυτά τα παιδιά πραγματικά τα αγαπάω. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα, χτίζεται και δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε. Για ένα ακόμα παιχνίδι μας ακύρωσαν κανονικό γκολ. Είναι μικρές λεπτομέρειες που καθορίζουν ένα παιχνίδι. Όποιος ακούσει 5-2 θα νομίζει ότι έχει γίνει κάτι εξωπραγματικό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήμασταν πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, αλλά η αποτελεσματικότητα του αντιπάλου ήταν σε μεγάλο βαθμό».

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep