Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόβλημα στα μετόπισθεν

Χωρίς Μουσταφίδη, Ηρακλή η Καλλιθέα απέναντι στον Θρασύβουλο.

Το κλίμα είναι ιδανικό στην Καλλιθέα έπειτα από την ανατροπή και τον θρίαμβο με 5-2 απέναντι στην Παναχαϊκή. Φυσικά, ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έχει τονίσει στους παίκτες του ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ζήτησε σοβαρότητα.

Στις 17:00 (ΟΤΕ TV) του Σαββάτου (31/03), οι «κυανόλευκοι» θα δοκιμαστούν απέναντι στον Θρασύβουλο και η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους αμυντικούς Μουσταφίδη, Ηρακλή και στον τραυματία Παριανό. Σημειώνεται ότι άλλοι τρεις έχουν συμπληρώσει κάρτες και έξι βρίσκονται στο όριο.

Η αποστολή: Κατσούλης, Τακίδης, Πρίπου, Βιδάλης, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Ρουσάκης, Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Σταύρου, Φουντουκίδης, Κατσίκης, Ντιαλό, Μαρουκάκης, Φαρινόλα, Ματσούκας, Δημητρίου.

Κατσίκης: «Καλοδεχούμενη η άνοδος»

Ο Γιάννης Κατσίκης που σημείωσε χατ τρικ σε βάρος των Αχαιών δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Σίγουρο δεν είναι τίποτα, θεωρώ πως είμαστε η έκπληξη. Ο στόχος είναι η ομάδα να κρατηθεί ψηλά και να ανέβει. Καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιες ομάδες που βρίσκονταν σε ψηλότερη θέση από εμάς, και έχουμε μόνο μια ήττα μέσα στην έδρας. Μπορούμε να μπούμε στα Play-off και εκεί να διεκδικήσουμε μια θέση. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί ως το τέλος, και αν έρθει η άνοδος καλοδεχούμενη.

«Να βάζεις τρία γκολ, είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, όμως με τις αλλαγές του προπονητή μας φτάσαμε στην ανατροπή. Στην αρχή πιαστήκαμε αδιάβαστοι, για αυτό δεχθήκαμε και τα δύο γκολ, αλλά μετά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι».

 

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2012 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep