Οκτώ στα αποκαλυπτήρια

Φωτό: flnews Φωτό: flnews

Η Καλλιθέα νίκησε 8-1 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο πρώτο φιλικό στο «Ελ Πάσο».

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο για φέτος στο «Ελ Πάσο» έδωσε την Κυριακή (28/08) η Καλλιθέα. Ο τεχνικός, Τάκης Γκώνιας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 24 ποδοσφαιριστές απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, έναν αντίπαλο σαφώς πιο αδύναμο και το 8-1 ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Στο πρώτο 45λεπτο έπαιξαν οι βασικοί, αλλά και το σχήμα που έπαιξε στο δεύτερο έπιασε καλή απόδοση. Βέβαια, η άμυνα της αθηναϊκής ομάδας δεν πιέστηκε. Η Καλλιθέα είχε τον έλεγχο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα. 

Στο 13' και μετά από συνεργασία Σταμόπουλου - Σμυρλή ο Τσίπρας έκανε την προβολή, η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσίπρας έκανε το 2-0, ενώ στο 36' και μετά από μπαλιά του Μπέλη ο Λεβέντης σέντραρε από δεξιά και ο Σμυρλής με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από ασίστ του Μπέλη ο Γουόρντεν στο 38' έκανε το 4-0, ενώ ο Μπέλης στο 45' κέρδισε φάουλ και με ωραία εκτέλεση «έγραψε» το 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άλλαξαν ενδεκάδα, αλλά στο 54' ο Ηλιάδης σημείωσε το 6ο τέρμα της Καλλιθέας. Δύο λεπτά μετά ο Τοπάλι με «κεραυνό» εκτός περιοχής έγινε σκόρερ του 7ου τέρματος. Το 8-0 ήρθε και πάλι από τον Ηλιάδη στο 63'. Στο 89' ο Μπαμπουλάκης διαμόρφωσε το 8-1.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μάκος, Γουόρντεν, Τσίπρας, Σμυρλής. Στο δεύτερο ξεκίνησαν οι: Κορωνάκης, Κουιρουκίδης (70' Τουρούκης), Ευαγγέλου, Πάτας, Κόττας (70' Γκέτσι), Τοπάλι, Κιριζάκης, Ευαγγέλου, Συριόπουλος, Σταματάκος, Ηλιάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Φελέσκουρας, Αμανατίδης, Οικονομόπουλος, Ποστόλης, Μπερμπάντης, Αθανασίου, Καραχάλιος, Παπατζήμας, Μπαμπουλάκης, Κατσέρης, Ζουρούδης. Πάγκος: Τριανταφύλλου, Σιαδήμας, Βελιανίτης, Κάρος, Μαρζέλος, Προκόπης, Κασιάρας, Ντραγκότι, Θεοφιλόπουλος, Χαλιλάι.

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 03:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep