Παντέλης: «Μία μεγάλη νίκη…»

 Οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλιθέας μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Πλατανιά.

Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης σημείωσε: «Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς. Επίσης μεγάλη γιατί προερχόμασταν από μια άσχημη ήττα από την Καλλονή. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεν "πατούσαμε' καλά μέχρι το 25' στην συνέχεια και από το 60' και μετά «ανεβήκαμε», παίξαμε και με δυο ψηλά παιδιά μπροστά και ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και τον κύριο Καβακά. Αν έβαζε δεύτερο γκολ ο Πλατανιάς δύσκολα θα γυρνούσαμε το παιχνίδι δεν το έβαλε και όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Για την ένταση στο τέλος δεν ήμουν από την αρχή όμως έχουμε αρκετά πιτσιρίκια στην ομάδα και ήταν τόσο έντονο το συναίσθημα της νίκης με τον τρόπο που ήρθε και έτσι τους βγήκε».

Ο Ηλίας Σταύρου εκ μέρους της Καλλιθέας, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη μεγάλη νίκη αλλά και στον Πλατανιά που έχει μια πολύ καλή ομάδα. Σχετικά με τον πανηγυρισμό μας, προέκυψε από την πίεση του παιχνιδιού. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε κι εμείς γυρίσαμε το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο. Πιστεύω ότι ήταν ένα αυθόρμητο συναίσθημα. Από εκεί και πέρα, εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να το κερδίζουμε. Γι’ αυτό ήρθαμε και στην Κρήτη. Για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep