«Δύσκολο όταν δεν έχεις στόχο»

Ο Λουκάς Καραδήμος τόνισε πως πρέπει η Καλλιθέα να κλείσει το πρωτάθλημα με τον τρόπο που της αξίζει και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Λουκάς Καραδήμος τόνισε πως πρέπει η Καλλιθέα να κλείσει το πρωτάθλημα με τον τρόπο που της αξίζει και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ο Λουκάς Καραδήμος τόνισε πως η Καλλιθέα δεν έπιασε σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα τα αγωνιστικά της στάνταρ.

Στην προσπάθεια της αλλαγής φιλοσοφίας στους ποδοσφαιριστές του θέλει να επικεντρωθεί ο τεχνικός της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος, ώστε να μην παρουσιάζουν αυτή την εικόνα σε αγώνες που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναλυτικά είπε:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ γνωρίζοντας πως ο Αγροτικός Αστέρας παίζει ένα παιχνίδι για την κατηγορία του. Ήταν λογικό να μας πιέσουν και να μπουν δυνατά. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, δεν ήταν καθόλου καλή η παρουσία μας σήμερα και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης που έχουμε συνηθίσει να πιάνουμε. Από την μια πλευρά αυτό είναι και λογικό επειδή όταν είσαι πιο χαλαρός και οι στόχοι σου έχουν τελειώσει δεν είναι εύκολο να το βγάλεις αυτό από τους ποδοσφαιριστές. Δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική και θέλω να το αλλάξω αυτό στην ομάδα.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σοβαρά και συγκεντρωμένα. Εμείς έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να κλείσουμε το πρωτάθλημα όπως πρέπει και όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα. Είναι πάλι δύο δύσκολα παιχνίδια με δύο ομάδες που αναζητούν βαθμούς για τη σωτηρία τους. Πρέπει να πείσω τα παιδιά να είναι συγκεντρωμένα και σε κάθε ματς τα παιδιά να κοιτάζουν τη νίκη και τίποτε άλλο».  

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep