Οι 200 παλμοί και η ιστορία της Καλλιθέας

Ο Λουκάς Καραδήμος μίλησε για την ανωτερότητα του Παναιγιάλειου και αναφέρθηκε στη διαιτησία.

Μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, στον οποίο η Καλλιθέα έχασε 2-1 στο Ελ Πάσο, ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Λουκάς Καραδήμος, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσε το «παρών» το flnews: «Θέλω να δώσω και εγώ συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναιγιάλειου για την απώλεια του Βασίλη Κατσίβελου. Στον αγώνα δεν μπήκαμε καλά και χάσαμε ένα ημίχρονο.

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και πώς να πάρει αυτό που θέλει. Το 0-2 του πρώτου μέρους είναι δίκαιο γιατί ο Παναιγιάλειος έπαιξε πολύ καλά. Καταφέραμε να το παλέψουμε όσο μπορούμε. Είχαμε καλή απόδοση και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Βάλαμε το γκολ αρκετά νωρίς και είχαμε χρόνο για να τα καταφέρουμε. Πέσαμε όμως πάνω στον Αθανασόπουλο που είχε καλή απόδοση σήμερα».

-Για τη διαιτησία:
«Είναι κουραστικό αυτό που γίνεται με τη διαιτησία. Το ότι δεν βγάζουμε ανακοινώσεις ή δεν μιλάμε δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Καλλιθέα έχει βαριά φανέλα και σε αυτή την κατηγορία έχει γράψει τη δική της ιστορία. Πρέπει να το καταλάβουν και οι διαιτητές ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα νεύρα μας όταν φτάνουμε στους 200 παλμούς».

Νωρίτερα ο Καραδήμος είπε στην κάμερα του OTE: «Δεν μας πήγε καλά το ματς. Ο Παναιγιάλειος ευτύχησε να βάλει δύο γκολ, ενώ εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια, δεν είχαμε σωστό τρόπο ανάπτυξης και ήμαστε εγκλωβισμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε πιο επιθετικοί, πιέσαμε, σκοράραμε και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

-Για το γεγονός ότι είχε πει πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του:
«Το ίδιο ισχύει και τώρα. Έχουν δώσει πολλά και συνεχίζουν να δίνουν. Δεν στέκομαι στις απουσίες. Είχαμε μία κακή μέρα. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Όλοι τους είναι νέα παιδιά, έχουν δείξει ότι έχουν πολύ καλά στοιχεία και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο. Με τη σωστή διαχείριση και τη δουλειά είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Last modified onΔευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep