Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντέλης: «Απρόβλεπτο το πρωτάθλημα»

Για το παιχνίδι με την Καλλονή μίλησε ο Νίκος Παντέλης.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας ανέφερε αρχικά: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αφενός η ομάδα μας είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και πρέπει να μείνει εκεί, αφετέρου η Καλλονή είναι μια ομάδα πολύ καλή, πρόσφατα άλλαξε και προπονητή και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Παριανός ξεκίνησε χθες σιγά-σιγά τις προπονήσεις, προερχόμενος από επιτυχή αρθροσκόπηση, ενώ οι Κουτρουμπής. Καλτσάς και Βιδάλης μένουν εκτός. Πρόκειται για σημαντικές απουσίες, ειδικά αυτό το διάστημα που παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε στη διάθεσή μας».

 

Αναφερόμενος στις τέσσερις σερί νίκες της ομάδας τόνισε πως δε δίνει σημασία στα στατιστικά, ότι παίκτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και ότι είναι σημαντικό να κοιτάνε κάθε αγώνα ξεχωριστά. «Το πρωτάθλημα της Football League είναι αρκετά απρόβλεπτο και είναι νωρίς να μιλάμε καθώς έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη γύρο. Το να παίζουμε στην έδρα μας, σίγουρα μας βοηθάει ως ένα βαθμό, αλλά το σημαντικότερο είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα» συμπλήρωσε.

 

Από την πλευρά του ο Αμπντούλ Μοκτάρ Ντιαλό, ο επιθετικός από τη Μπουρκίνα Φάσο είπε: « Η ομάδα πάει καλά και δουλεύουμε όλοι μαζί, για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας, οι οποίοι είναι, αφενός η ένταξή μας στα play-off και αφετέρου η άνοδός μας στη Souper League». Σχετικά με το αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα τόνισε πως το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και ακόμα δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση για ανανέωση. Ωστόσο είναι θετικός στο να παραμείνει.

 

Τηνη Τρίτη (13/3) έγινε το καθιερωμένο χαλάρωμα της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας ενόψει του αγώνα με την Καλλονή για τη 19η αγωνιστική της Football League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 14:30 την Τετάρτη (14/3) στο «Γρ. Λαμπράκης».

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2012 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep