«Καλύτεροι στο δεύτερο»

O προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Λαμία στάθηκε και στις απουσίες που είχε η ομάδα του σε θέσεις κλειδιά. O προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Λαμία στάθηκε και στις απουσίες που είχε η ομάδα του σε θέσεις κλειδιά.

Ο Λουκάς Καραδήμος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Το γκολ ήταν το μόνο που έλειψε από τη «λευκή» ισοπαλία της Καλλιθέας με την Λαμία σύμφωνα με τον τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας, Λουκά Καραδήμο. Το flnews έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό πως έγινε ένα ποιοτικό ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που είχαν την διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε τη ζωντάνια και την φρεσκάδα που έπρεπε. Είναι σημαντικό πως και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν και να δημιουργήσουν στον αγωνιστικό χώρο και έτσι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε τόσο η Λαμία, όσο και εμείς να κάνουμε γκολ σε κάποιες από τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουμε από πίσω, αυτά με τα οποία δουλεύουμε και σίγουρα όλοι θα πάρουν τον χρόνο τους».

Τι έφταιξε που δεν κάνατε γκολ τις ευκαιρίες σας;

«Σίγουρα είναι και θέμα συγκέντρωσης στις φάσεις που βρεθήκαμε σε θέση βολής, αλλά και εμείς είχαμε και απουσίες ποδοσφαιριστών που είναι σημαντικοί για εμάς δημιουργικά, αλλά και επιθετικά, όπως οι Ντουρμισάι και Γκίνης που βρίσκονται με την εθνική ελπίδων».  

Ο Πέτρος Λεβέντης είπε:
«Όπως είπαν και οι προλαλίσαντες ήταν ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες να πάρουν το παιχνίδι, δεν τις αξιοποιήσαν και ήρθε το 0-0. Από κει και πέρα στην ομάδα μου ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο, παίζουμε αυτό που θέλουμε, αν τα καταφέρονουμε όλα καλά αν δεν τα καταφέρνουμε, συνεχίζουμε. Τώρα παίζουμε με τη Λάρισα, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό, θα ετοιμαστούμε και κοιτάζουμε και εμείς ψηλά όσο μπορούμε και πιστεύω ότι μπορούμε. Είμαστε νέοι ποδοσφαιριστές και ελπίζω ότι καλύτερο στην ομάδα μου και στη Λαμία καλή συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 23:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep