(Ελ) Πάσο πρόκρισης ο Ατρόμητος

Η Καλλιθέα πάλεψε κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά έχασε 4-2 και αποκλείστηκε από τους "16" του Κυπέλλου.

Νοκ άουτ από τη συνέχεια του Κυπέλλου η Καλλιθέα, η οποία πάντως το πάλεψε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, τον Ατρόμητο. Στο Ελ Πάσο οι γηπεδούχοι έχασαν με 4-2, αν και έχουν λόγο να παραπονιούνται για τα σφυρίγματα του Μάνταλου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με συρτό σουτ του Κούρου έξω από την περιοχή, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Λε Ταλέκ στο 37', ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γοδόι. Η Καλλιθέα ξαναμπήκε στο ματς στο 41', όταν ο Κιβρακίδης ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Αρναρέλλη και αποβλήθηκε, καθώς είχε δεχτεί νωρίτερα κίτρινη κάρτα. Ο Αρναρέλλης ευστόχησε και η Καλλιθέα είχε μπροστά της ένα 45λεπτο να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ θα έπαιζε και με παίκτη περισσότερο.

Στο 51' οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου ισοφάρισαν σε 2-2 με ένα φοβερό γυριστό του Μασένα, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπρίτο με κοντινή προβολή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Αδίκως όμως, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 67' ο Ναπολεόνι, που είχε περάσει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα, επιχείρησε μια σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μουκτάρη και καταλογίστηκε νέο πέναλτι στην αναμέτρηση. Είναι δεδομένο πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού της Καλλιθέας, αλλά ίσως και να μπορούσε να μην καταλογίσει παράβαση ο Μάνταλος, καθώς ο Μουκτάρης ήταν πολύ κοντά στον Ναπολεόνι για να καταφέρει να αποφύγει την παράβαση.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-4
ΓΚΟΛ: 41' πεν. Αρναρέλλης, 51' Μασένα – 18' Κούρος, 37' Λε Ταλέκ, 52' Μπρίτο, 68' πεν. Ναπολεόνι

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Καραδήμος): Μιχελής, Παγώνης, Μουχτάρης, Τσώνης, Λεβέντης, Τεγούσης (46' Μπέλης), Κατσικογιάννης, Γκίνι, Μπούζας (71' Τσίπρας), Αρναρέλλης (78' Φαρία), Μασένα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τ. Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Μπάλλας, Γοδόι, Πίτου Γκαρσία, Μαρσελίνιο (46' Μπίτολο), Μπρίτο (88' Λημνιός), Λε Ταλέκ (64' Ναπολεόνι).
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Λάζαρης (Καβάλας)

Media

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep