Τελικός με Ατρόμητο

Η Καλλιθέα ηττήθηκε 1-0 στην Βέροια, αλλά παίζει την πρόκριση στους «16» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στις 16 Δεκεμβρίου.

Την πρώτη ήττα της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου γνώρισε η Καλλιθέα το απόγευμα της Πέμπτης (03/12) στη Βέροια. Δεδομένης της δυναμικότητας της «Βασίλισσας του Βορρά» και των πολλών απουσιών η αποστολή της ήταν δύσκολη. Ωστόσο, την έκανε δυσκολότερη το γρήγορο γκολ του Μπατιόν (17') που πήρε την μπάλα μόνος με το τέρμα μετά από σουτ του Γεωργιάδη στο δοκάρι. Τα δεδομένα για την ομάδα του Νίκου Παντέλη έγιναν ακόμη πιο αρνητικά όταν ο Κατσικογιάννης είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά για μαρκαρίσματα πάνω στον Γεωργιάδη και έμεινε από το 41ο λεπτό με δέκα παίκτες.

Το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ήταν χαμηλής ποιότητας και ρυθμού για τις δύο ομάδες, με ελάχιστες προσπάθειες από την πλευρά της Καλλιθέας και αρκετά σουτ χωρίς ουσία για τους γηπεδούχους. Ξεχώρισε μόνο το δοκάρι που είχε ο Γεωργιάδης στο 65ο λεπτό.

Πλέον η αθηναϊκή ομάδα θα παίξει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους «16», ενώ η ομάδα του Περιστερίου που έχει 4 βαθμούς μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ                                       Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ

ΒΕΡΟΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0

ΓΚΟΛ: 17' Μπατιόν

ΚΟΚΚΙΝΗ: 41' Κατσικογιάννης

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης, Μπατιόν (81' Καρακώστας), Ιμπραΐμ, Γεωργιάδης, Μερεμπασβίλι (67' Γιουσούφ), Καϊκούτ, Κόλα (67' Ναζλίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76' Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46' Γκίνης), Προκς (46' Μασένα).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep