«Μη μείνουμε εδώ»

Συγχαρητήρια του Παντέλη στην Καλλιθέα, αλλά και «καμπανάκι» για τη συνέχεια.

Περίπατο έκανε απέναντι στον ΑΟ Χανιά η Καλλιθέα και, μάλιστα, η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν από τις καλύτερες της φετινής σεζόν. Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του ματς, αλλά τους ζήτησε να μη μείνουν σε αυτή την επιτυχία.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα», ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας και σημείωσε: «Τα προσεχή ματς θα δείξουν πού μπορεί να φτάσουμε και το επόμενο με τον Αχαρναϊκό θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τα Χανιά, γιατί και ο Αχαρναϊκός είναι σε φόρμα».

Σημειώνεται ότι για την Καλλιθέα ακολουθούν εκτός έδρας ματς απέναντι σε Αχαρναϊκό, Λαμία, ενώ στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» παίζουν απέναντι σε ΑΕΛ (εντός), Παναιγιάλειο (εκτός), Εργοτέλη (εντός) και Απόλλωνα (εκτός).

Την Τρίτη (03/11) δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από την Τετάρτη (04/11) θα φανεί πόσες πιθανότητες έχει να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μασένα. Αντίθετα, ο Σταμόπουλος θα μπει την ερχόμενη εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό. Σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Γκίνη, Κατσικογιάννης που είχαν ταλαιπωρηθεί από διαστρέμματα.

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep