Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Σαλευρής εξόφλησε τον Τσίπεφ

Παράπονα της Καλλιθέας για την αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας εξόφλησε τον Τσβέτομιρ Τσίπεφ και έτσι η υπόθεση αυτή που ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα την ΠΑΕ έλαβε τέλος. Μάλιστα, η ΠΑΕ ανέφερε: «Ο κ. Σαλευρής εξόφλησε το Βούλγαρο ποδοσφαιριστή Tzvetomir Tchipev, λόγω της άδικης απόφασης της FIFA, για την περίοδο 2008-2009, -κατά την οποία ο κ. Σαλευρής δεν ασκούσε διοίκηση στην ομάδα της Καλλιθέας- αφού ουδέποτε ενεκρίθει δελτίο και συμβόλαιο από την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ.

Σήμερα λάβαμε χαρτί από τη FIFA, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι η υπόθεση έκλεισε οριστικά. Ωστόσο ο κ. Σαλευρής εξέφρασε για άλλη μια φορά τη λύπη του, διότι κανένας μέσα σε μια πόλη 280.000 κατοίκων δεν συγκινήθηκε ώστε να συμβάλλει οικονομικά για να λυθεί το πρόβλημα».

Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης συνέχισε την προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την Αναγέννηση Επανομής χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαρουκάκη και τον τραυματία Παριανό. Αμφίβολος είναι ο Καλτσάς, ο Ρουσάκης εξέτισε την ποινή του και ο Ηρακλής έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep