Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταγγελία στη FIFA για Αναστό η Καλλιθέα

Διατεθειμένη να λάβει τις 15.000 ευρώ από τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Αναστόπουλο, είναι η Καλλιθέα, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι κοροϊδεύτηκε.

Με την οποία γνωστοποίησε: «Σε καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Καλλιθέα στη FIFA, όσον αφορά στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο. Η υπομονή του συλλόγου μας έχει εξαντληθεί αφού εδώ και επτά χρόνια υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της ΕΠΟ, για χρέος που ανέρχεται στις 15.000 ευρώ και δεν έχει εξοφληθεί. Στις συνεχείς οχλήσεις μας και στις διαβεβαιώσεις ότι θα εξοφλήσει το χρέος του, μας κορόιδευε κατ’ επανάληψη, έτσι αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στη FIFA, αφού τα αρμόδια ελληνικά όργανα δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα. Εν αντιθέσει, όταν τα σωματεία έχουν οφειλές προς ποδοσφαιριστές, αυτά τα ίδια όργανα διευθετούν άμεσα το πρόβλημα». 

Από εκεί και πέρα το Σάββατο (18/2) θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας. Απόντες ως γνωστόν είναι οι Καλτσάς, Παριανός και Ρουσάκης ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Εθνικό Αστέρα (15:00). Η διοίκηση, τέλος, απηύθηνε έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας για οικονομική ενίσχυση: «Φίλαθλοι, ελάτε κοντά στην ομάδα που αγαπάτε».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep