«Θα δώσουμε ευκαιρία στο Κύπελλο»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την ευκαιρία που θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας στα ματς των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την ευκαιρία που θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας στα ματς των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως δεν είναι στόχος της Καλλιθέας το Κύπελλο, αλλά να δοθούν  ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές από το μεγάλο ρόστερ.

Αναλυτικά ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα (2-0) με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο:

«Δίκαια πήραμε την πρόκριση με την εικόνα που είχε το ματς. Αν και δεν είναι στόχος μας το Κύπελλο Ελλάδος, θα μας δοθεί η ευκαιρία μέσα από τα αυτά τα ματς του ομίλου να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές από το ρόστερ μας που είναι αρκετά μεγάλο.

Θα πρέπει εδώ να πω και για το γήπεδό μας το οποίο είναι ένα θέμα που μας ταλαιπώρησε την τελευταία σεζόν. Μπορεί πέρυσι να καταφέραμε να σωθούμε, αλλά αν αυτή τη σεζόν δεν γυρίσουμε στην έδρα μας θα είναι δύσκολο για εμάς να κάνουμε το παραπάνω βήμα και να διεκδικήσουμε όσα μπορούμε ως ομάδα».

Ο Σταύρος Καρακασίδης είπε εκ μέρους της διοίκησης: «Ταλαιπωρούμαστε ενάμισι χρόνο με το θέμα του γηπέδου. Μετά από συνάντηση με τον δήμο έχουμε τη διαβεβαίωση ότι το γήπεδο θα μας παραδοθεί. Δεν θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πιθανολογούμε ότι θα το χρησιμοποιήσουμε την τέταρτη αγωνιστική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αγροτικό Αστέρα για τη φιλοξενία του στο πρώτο ματς, πιστεύω ότι την ανταποδώσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Ατρόμητο και προσωπικά τον Γιώργο Σπανό για σήμερα».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep