«Τρέχουν» για δυο στην Καλλιθέα

Το θέμα της έκδοσης των δελτίων των Λουκάνοβιτς και Μασένα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην αθηναϊκή ομάδα ενόψει της ρεβάνς με τον Αγροτικό Αστέρα

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας για την ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Η αθηναϊκή ομάδα μετά το 0-0 στον Εύοσμο θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του θεσμού. Το ευχάριστο για τον Νίκο Παντέλη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με τραυματισμούς ή κάρτες και δουλεύει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελεί ακόμη η συμμετοχή των Λουκάνοβιτς και Μασένα στο προσεχές ματς. Τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Καλλιθέας συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις αλλά ακόμη δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν επιδοθεί σε έναν… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν έγκαιρα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες και να τεθούν αμφότεροι οι παίκτες στη διάθεση του Παντέλη για το ματς της Τετάρτης (16/9).

Last modified onΚυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2015 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep