Παντέλης και επισήμως

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του flnews.gr για την παραμονή του Νίκου Παντέλη στο τιμόνι της Καλλιθέας.

Η επέκταση της συνεργασίας του Νίκου Παντέλη με την Καλλιθέα ανακοινώθηκε. Έτσι, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του flnews.gr, στο οποίο έγινε αναφορά στην εξέλιξη αυτή. Εκτός αυτού επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ για συμφωνία με το προπονητικό της Βάρης, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι και για την πρώτη συγκέντρωση στις 27 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Νίκου Παντέλη με τον σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο έμπειρος προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, συνεχίζοντας έτσι το έργο του στην Καλλιθέα. Επιθυμία της ομάδας και του προπονητή της, είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός από το έμψυχο δυναμικό της περασμένης σεζόν και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για να πραγματοποιηθεί αυτό.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υλοποιηθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Καλλιθέας σε συνεργασία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Λουκά Καραδήμου, με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παντέλη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Επιστροφή στη Βάρη
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, η η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και πάλι το προπονητικό κέντρο της Βάρης. Μπήκε έτσι ένα τέλος στο... σαφάρι που γινόταν διαρκώς για αναζήτηση γηπέδου για τις καθημερινές προπονήσεις.

27 Ιουλίου αγιασμός και «πρώτη»
Οριστικοποιήθηκε η έναρξη των προπονήσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις 27 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας, στο δημοτικό στάδιο της πόλης «Γρ. Λαμπράκης». Παράλληλα θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας.

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία
Στις 27 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Καλλιθέας και στις 3 Αυγούστου θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 14 του μήνα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι».

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep