«Επέστρεψαν τα... σπασμένα»

Η Καλλιθέα αρνήθηκε τις κατηγορίες για τα επεισόδια στον αγώνα των play out με τον Αχαρναϊκό.

Βαρύ ήταν το κατηγορητήριο για την Καλλιθέα βάσει των όσων γράφτηκαν στην έκθεση της αστυνομίας για τον αγώνα της 17ης Μαΐου που έγινε στον Ταύρο απέναντι στον Αχαρναϊκό. Οι «κυανόλευκοι» απολογήθηκαν την Πέμπτη (04/06) για σπάσιμο και ρίψη καθισμάτων, μπουκαλιών, πυρσών, κροτίδων, ενός μπουκαλιού στον α' βοηθό και ολιγόλεπτη διακοπή. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει την απολογία της ΠΑΕ, η οποία αρνήθηκε τις περισσότερες κατηγορίες...

Ο μάρτυρας της Καλλιθέας, Σταύρος Καρακασίδης υποστήριξε ότι ο Αχαρναϊκός δεν είχε πάρει εισιτήρια, όμως ανέφερε: «Πριν ξεκινήσει το ματς 200 με 250 οπαδοί του Αχαρναϊκού βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και η αστυνομία αντί να τους αναχαιτίσει, άνοιξε τις πόρτες και μπήκαν μέσα. Κοντά σε εμάς βρίσκονταν δύο διμοιρίες και ήταν σε απόσταση 40 μέτρων από τους φιλοξενούμενους. Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα και θα σας δώσουμε βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν πετούν οι φίλαθλοί μας φωτοβολίδες».

Σε ό,τι αφορά στη ρίψη καθισμάτων, ο Καρακασίδης είπε: «Δεν είχε γίνει παραλαβή της εξέδρας από τους γηπεδούχους και κάποια ήταν ήδη σπασμένα. Ένα νερό πέταξαν οι δικοί μας. Η αστυνομία κοιτά πάντα να βγάζει την ουρά της απ' έξω. Δύο, τρία καθίσματα επέστρεψαν που τους πέταξαν», ενώ σε ερώτηση για το μπουκάλι, απάντησε: «Τι να σας πω».

Ακολούθως ο νομικός, Δημήτρης Καρπετόπουλος ρώτησε το στέλεχος της ΠΑΕ τι έγινε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και ο Καρακασίδης ανέφερε:

«Δεν ζήτησε εισιτήρια ο Αχαρναϊκός, γιατί είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε. Περίπου 250 άτομα του Αχαρναϊκού έκαναν το καθιερωμένο «ντου» και μπήκαν χωρίς εισιτήρια. Έριξαν καθίσματα και οι δικοί μας τα γύρισαν πίσω», ενώ σε ερώτηση για το αν υπήρχαν εκεί οργανωμένοι ή μεγάλης ηλικίας άτομα, υποστήριξε: «Όχι, βασικά είναι η μαθητική κερκίδα και πάμε και εμείς. Δεν είναι δυνατόν η έκθεση να τους τσουβαλιάζει όλους. Δικαιολογώ τον εκνευρισμό των φιλοξενούμενων οπαδών, γιατί μπήκαν στο γήπεδο πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς. Η ένταση ήταν τριών λεπτών και δεν υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep